1 min read

NG Group blir medlem av Næringslivsringen

NG Group blir medlem av Næringslivsringen
Samarbeidsforumet Næringslivsringens nyeste medlem, NG Group, skal øke fokuset på resirkulering, rehabilitering og ombruk i byggebransjen: – Markerer starten på et nytt og spennende kapittel.

 NG Group (Norsk Gjenvinning-konsernet) med plattformen Urban Reuse blir i 2024 det nyeste medlemmet i samarbeidsforumet Næringslivsringen ved NTNU.

Næringslivsringen har som formål å sikre samarbeid mellom byggenæringen, over 1000 byggingeniørstudenter og studieprogram knyttet til bygg- og miljøteknikk på NTNU, for å sikre økt kompetanse og innovasjon innenfor byggebransjen.

- Medlemskapet til Norsk Gjenvinning markerer starten på et nytt og spennende kapittel for Næringslivsringen, som aldri før har hatt et medlem som jobber med enden av verdikjeden, sier Katja Samara, daglig leder i Næringslivsringen.

NG Group er en ledende nordisk leverandør av sirkulære løsninger og miljøtjenester, dedikert til å akselerere overgangen mot en sirkulær økonomi. Urban Reuse er en ledende partner innen bærekraftig ombruk, rehabilitering og levetidsfornyelse i byggebransjen. Med det økende fokuset på rehabilitering og ombruk av bygg fremfor å bygge nytt, ser Urban Reuse at de har et større behov for spesialkompetanse for komplekse ombruks- og rehabiliteringsprosjekter. Medlemskapet i Næringslivsringen vil bidra til økt fokus på ombruk og rehabilitering innenfor studieprogrammene i bygg- og miljøteknikk. Urban Reuse sin unike innsikt og kunnskap innenfor avfall vil også bidra til at Næringslivsringen får et mer helhetlig fokus på byggenæringen

Vårt mål er å ruste fremtidens ledere i byggebransjen til å akselerere overgangen til et sirkulært skifte. Vi ønsker å bli bedre kjent med studenter som brenner for bærekraft i byggenæringen. Dette engasjementet ser vi frem til å dele og videreutvikle i samarbeid med de andre medlemmene i Næringslivsringen, sier Are Strøm, CEO i Urban Reuse. 

 

 

NG_signering-1

Fra venstre: Rolf André Bohne – Professor innen bygg- og miljøteknikk NTNU, Are Strøm fra konsernledelsen i NG Group, Katja Samara – daglig leder i Næringslivsringen, Thomas Lindseth – daglig leder i Øst-Riv AS, Freja Nygaard Rasmussen – Førsteamanuensis innen bygg- og miljøteknikk NTNU. Foto: Helene Nossum Godhavn/Næringslivsringen.

 

Fornyelse av masterstudiene på bygg ved NTNU

4 min read

Fornyelse av masterstudiene på bygg ved NTNU

NTNU er i avsluttende fase av fornyelsesprosjektet av masterstudiene på bygg, og har invitert inn deltagere fra byggenæringen og fra NTNU til å...

Read More
Ny daglig leder i Næringslivsringen

2 min read

Ny daglig leder i Næringslivsringen

Styret i Næringslivsringen har ansatt Katja Samara som ny Daglig leder. Katja kommer fra stillingen som leder for forretningsutvikling i Loopfront,...

Read More
Rekruttering og Næring- og studieprogramråd

2 min read

Rekruttering og Næring- og studieprogramråd

Mine første uker som daglig leder og DERES representant på NTNU har vært travle. Jeg har blitt kjent med mange av våre verdifulle medlemmer,...

Read More